Pokora...

Jsou chvíle, kdy bychom se měli zastavit, naslouchat, ať už sobě nebo jiným ... Přijmout své bytí s pokorou, ne s pokořením...





8 komentářů:

  1. V srdci mám víru,naději i lásku,doufám že přijde i mír.Toto kouzelné podívání nutí k zamyšlení, hlavně dnešní době . Veronika

    OdpovědětVymazat
  2. Marionnetko, nádherné - slova i fotky!!!
    Krásný den!
    Vianne

    OdpovědětVymazat
  3. Marionneto, děkuji za Tvou návštěvu a milý komentář!! Moc mě potěšil! Krásné fotky na téma pokora a ještě hezčí slova!
    Krasný večer a celý týden:))
    Fleurette

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Marionnetko,
    nad tvou fotečkou křížku jsem se trošku pozastavila, protože zřejmě nevíš, že kříž otočený vzhůru nohamna je znak satanistů. Asi nevíš, protože jinak bys ten křížek takto nefotila. Jinak tvůj blog se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Milá anonymní, obrácený kříž jsem nafotila záměrně, protože právě on je symbolem pokory - tkzv. Petrův kříž. Petr jako Kristovo učedník se nechal ukřižovat hlavou dolů, protože se necítil být hoden ukřižovám stejně. Obrácený kříž v křesťanství symbolizuje pokoru, posvěcení,mučednictví, bývá i znakem úcty. Bohužel si jej jako symbol přisvojili i stanisté, kteří jím uctívají vše protikladné... A jak se jistě všude možně dočteš, jde o domnělý satanismus.
    Pěkný den i vám ostatním a děkuji za Vaše slova!

    OdpovědětVymazat
  7. Marionnette Hi! You have such a lovely blog! I'm happy to be following you now!

    :) T

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherná slova,máš pravdu,dnešní doba je velice hektická a "zastavení"potřebuje každý z nás!Michaela

    OdpovědětVymazat